torstai 8. toukokuuta 2014

Kesäistä raikkautta
Iloisia ihania värejä, oranssi, turkoosi, lime, mustikka ja vihreä! Oranssi raitacollege oli "pakko saada" -kangas ja siihen näin heti silmissäni turkoosin joustofroteen alaosana, joten ei auttanut muu kuin toteuttaa ajatukset. Paidan kaavana on Be Careful Out There (OB 4/2012, malli 23, 104 cm) reiluilla saumanvaroilla ja pidennetyillä hihoilla muokattuna hupparista peruspaidaksi. Paita olisi vielä raikkaampi valkoisilla resoreilla, mutta oranssi paljon käytännöllisempi väri - ainakin lapsen vaatteessa.

Kuvien housut on esikoiselle ja kaavana lempparini High Jump (OB 4/2011, 110 cm). Sekä turkoosi, mustikka että lime joustofroteita. Tuo mustikkaraita on aivan huippuihana ja siitä voisin tehdä vaikka mitä - jos vaan olisi enemmän aikaa ja kangasta ;)

Vihreä raitapaita on bambujoustofroteeta. Kangas on ostettu jo ennen esikoisen syntymää ajatuksena kestovaipat. Liilasävyinen samainen kangas ommeltiin kestovaipoiksi, mutta tätä ei. Ja onneksi ei tehty, sillä kestovaipat ei meillä toimineet. Bambujoustofrotee on ihanan köykästä ja varmasti todella miellyttävä kesäpaitana. Olen miettinyt kankaalle erinäisiä käyttötarkoituksia, mutta loppujen lopuksi siitä syntyi kuopukselle paita oranssin raitapaidan innoittamana. Kaavana Pikku Lapanen (OB 4/2012, malli 6, 86 cm) muokattuna hupparista peruspaidaksi. Tällä kaavalla oli tarkoitus tehdä kuopukselle kilpparihuppari, mutta siitä tulikin raitakuosinen peruspaita. Tämäkään vihreä ei pääse oikeuksiinsa kuvassa, mutta voin kertoa että on todella herkullisen värinen =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti