torstai 8. toukokuuta 2014

Trikoopaitaa kolmessa eri mallissa

Esikoiselle isompaa paitaa kolmessa eri mallissa. Raglanhihaisten pilvipaidan ja junapaidan kaavana on Brave Firemen (OB 3/2013, malli 9, 104 cm) reiluilla saumanvaroilla eli noin 110 cm kokoiset. Tämä malli on aika leveä ja paidat melkoisen reilut vielä, mutta kyllä ne käyttöön tulee jossain vaiheessa - tai sitten pidetään väljyydestä huolimatta jo nyt.

Tiikeri- ja apinapaitojen kaavana on Tooth Troll (OB 3/2012, malli 24, 104 cm) muokattuna pyöreälle pääntielle v-aukon sijaan. Myös nämä on tehty reiluilla saumanvaroilla, jotta olisivat kokoa isompia edellisten jäädessä pieneksi. Tiikerikankaassa on myös seepran kuva, jonka lapsi olisi halunnut vaatteeseensa. Kuva on niin leveä, etten olisi saanut sitä mahtumaan kokonaisena. Onneksi tiikerin kuva oli kapeampi ja kompromissina tehtiin tiikeripaita jättäen seepra kaappiin odottamaan pojan kasvua. Myös linnun hihaan mahduttaminen oli hyvin pienestä kiinni ettei olisi onnistunut. Pitkähihainen apinapaita on ollut yksi lemppareista. Paidasta jäi hihat lyhyeksi, joten se siirrettiin odottamaan pikkuveljen kasvua ja lopusta apinakankaasta saatiin vielä esikoiselle t-paita lohdutukseksi.

Pitkähihaisten paitojen kaavana on On The Road (OB 1/2013, malli 10, 104 cm) reiluilla saumanvaroilla ja 5 cm pituutta jatketuilla hihoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti