torstai 8. toukokuuta 2014

VeljessetitJa näin meidän veljekset pukeutuvat kesällä pihaleikkeihin. Miten tähän on ajauduttu, että veljekset on samanlaisissa vaatteissa ja vielä ajatuksena pitää niitä samaan aikaan päällä? Noh, joka tapauksessa setit on herttaiset ja pojat iloisia autokankaasta. Vihdoinkin äiti ymmärsi ostaa autokangasta!

Kuopuksen t-paita on tehty Robots kaavalla (OB 3/2012, malli 9, 92 cm) muokattuna pyöreälle pääntielle v-aukosta. Caprien pohjana on City Mouse (OB 4/2011, malli 7, 80 cm). Sovitettaessa kuopus ei ymmärtänyt ollenkaan käsitettä caprit, vaan yritti saada lahkeet vedettyä alas asti. Housut on sen verran reilut, että melkein onnistuikin. Sen verran vajaaksi tosin lahje jäi, että housut oli saatava pois jalasta. Mutta eiköhän hänkin ymmärrä caprien käsitteen ja mukavuuden kelien lämmetessä. Toistaiseksi vielä t-paidatkin aiheuttavat saman reaktion. Hihoja koitetaan kovasti nykiä alaspäin, mutta tässä hommassa luovuttaa pian ja antaa paidan olla päällä. Kivat kuvat paidassa auttaa kummasti hyväksymään t-paidan pitkähihaisen bodyn jälkeen.

Esikoisen t-paidan kaavana on Tooth Troll (OB 3/2012, malli 24, 104 cm) reiluilla saumanvaroilla ja myöskin muokattuna pyöreälle pääntielle v-aukosta. Caprit on tehty High Jumpien pohjalta (OB 4/2011, malli 23, 110 cm).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti